Om oss

ShengDa Shiji Co., Ltd. Vi är en ledande tillverkare och exportör av Signal störsändare. Våra produkter inkluderar telefon störsändare, GPS störsändare, WIFI störsändare, 4G störsändare, Bluetooth störsändare och andra frekvens störsändare.

Vårt mål är att ge bättre kvalitet, rimligt pris och mycket effektiv service för våra kunder. Därför är vi villiga att samarbeta med vänner från hela världen för att möta de utmaningar och möjligheter som väckts av utvecklingen av intelligenta störsändare.

Etablerat i 2005, erfarenhet mer än 10 års för att göra störsändare. Bolaget äger fabriker och operations center QC testning Team, ligger i staden ShenZhen, GuangDong Provience, Kina.

För att visa upp våra produkter och convience för våra kunder som handlar på nätet, bygga vi vår webbshop på 2009. www.twowill.com

Tillverkare och handlare specialiserade på forskning, utveckling och produktion av Signal störsändare. Alla våra produkter uppfyller internationella kvalitetsstandarder och är mycket uppskattade i en mängd olika marknader över hela världen.

Vi har team av ingenjörer med stark teknisk erfarenhet att erbjuda OEM och ODM service för våra kunder.

Ser fram emot att samarbeta med dig.

Vår fabrik:

Vårt lager: